Online Offer

Ενημερωθείτε!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επωφεληθείτε από τις ατομικές συναντήσεις συμβουλευτικής και ενημέρωσης.


Πρότυπα

Πρότυπα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Areimanio.gr

Πρότυπα Φροντιστήρια Areimanio.gr

Φροντιστήριο

e-protypa

Μέσης Εκπαίδευσης

Σχολεία

 • Επιτυχία

  Οι πρώτοι των πρώτων στο Αρειμάνιο! Για 4η Χρονιά Πρώτοι στα Πρότυπα!

  Ο Μαθητής μας Δημητρόγλου Δημήτρης 7ος στην Ιωνίδειο για το 2017!


  Η μαθήτριά μας Παπαζήση Μαρία 2η στις εισαγωγικές Εξετάσεις της Ιωνιδείου το 2016!


  Μας κάνατε υπερήφανους!

  Συγχαρητήρια σε όλους !!!

  93% επιτυχία στις εισαγωγικές των Πρότυπων! Είμαστε οι πρώτοι στις εξετάσεις των πρότυπων σχολών για το έτος 2014-2015 και οι μαθητές μας κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις.

  Το Αρειμάνιο, το φροντιστήριο που έγινε θεσμός στις εξετάσεις των πειραματικών, συνεχίζει και φέτος με πολλή δουλειά και συνέπεια να στέκεται δίπλα στους υποψηφίους.

  Τα ειδικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων για τα πρότυπα σχολεία που στοχεύουν στην ενίσχυση των γλωσσικών και μαθηματικών δεξιοτήτων, προετοιμάζουν κατάλληλα τους μαθητές και εγγυώνται την επιτυχία.

  Οι μαθητές μας κατέκτησαν τις υψηλότερες θέσεις και εισήχθησαν από τους πρώτους επιβεβαιώνοντας τα αποτελέσματα της μεθόδου μας.

  Καλή επιτυχία σε όλους σας!

 • Τι λένε οι γονείς για μας

  Αργύρης Λαπατάς 

  Ολιγομελή τμήματα, ευχάριστοι χώροι, πρωτοποριακή διδασκαλία, καταπληκτικοί καθηγητές. Νομίζω ό,τι καλύτερο για να εμπιστευτεί κανείς το μέλλον των παιδιών του.

  Νικολινάκου Ελευθερία

  Το Αρειμάνιο είναι πολύ καλό φροντιστήριο με καταρτισμένους καθηγητές που προσπαθούν να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στα παιδιά μας.Η ενημέρωση των γονέων γίνεται σε τακτά διαστήματα, ώστε να λύνονται τα όποια προβλήματα μπορει να υπάρχουν με τα παιδιά.

  Είμαι ευχαριστημένη από τη συνεργασία μου μαζί τους. Ελπίζω η κόρη μου να πάρει νέες και να συμπληρώσει τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις της.

  'Αρτεμις Βιντήλα Τερζίδου

  Στο Αρειμάνιο από την πρώτη συνάντηση νιώσαμε την ασφάλεια ενός φροντιστηρίου που γνωρίζει καλά το αντικείμενο των Προτύπων και μπορεί να μας καθοδηγήσει με ασφάλεια στην προσπάθειά μας. Ολιγομελή τμήματα, φροντίδα για τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε παιδιού, άριστη συνεργασία με τους γονείς και εξαιρετικοί καθηγητές περιγράφουν την εμπειρία μας στο χώρο του φροντιστηρίου.

  Ευχαριστούμε για όλα!

  Ελένη Χριστόγλου

  Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας. Ήρθαμε σε σας γεμάτοι αμηχανία και πολλές απορίες. Μας τονώσατε την αυτοπεποίθηση, μας οργανώσατε και μας βοηθήσατε να βρούμε βηματισμό για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την πρώτη πρόκληση του μαθητικού μας βίου.

  Ευχαριστούμε τη διεύθυνση αλλά και τους ικανότατους καθηγητές του φροντιστηρίου.

  Γιώργος Τσοχατζής

  Αν και το «Αρειμάνιο» το γνωρίζουμε μόνο λίγους μήνες θα το συστήσουμε και σε άλλους γονείς! Γιατί:

   Γιατί ήρθαμε στο «Αρειμάνιο»;
  • Γιατί είχαμε ακούσει πολύ καλά λόγια από παλιότερους μαθητές.
  • Γιατί όταν ήρθαμε να γνωρίσουμε το φροντιστήριο, μας ξενάγησαν σε όλο το χώρο και εμάς και το παιδί. Είδαμε μικρές αίθουσες των 5-6 ατόμων το πολύ, ότι χρησιμοποιούν σύγχρονους τεχνολογικούς τρόπους εκμάθησης, όπως διαδραστικούς πίνακες, είχε φιλικό περιβάλλον και καθαριότητα.

   Γιατί συνεχίζουμε στο «Αρειμάνιο»;
  • Γιατί το παιδί προσαρμόστηκε από την πρώτη ημέρα και δείχνει ότι έχει γεμίσει τα κενά του σε αρκετά σημεία.
  • Γιατί γνωρίζοντας τους καθηγητές δεν προσπαθούν να σε εντυπωσιάσουν. Σε ενημερώνουν για το παιδί σου, δίνοντας σου την αληθινή εικόνα, αναφέροντας τα σημεία που το παιδί υπερτερεί αλλά και τονίζοντας τα σημεία που υστερεί.

  Ελπίζουμε το αποτέλεσμα με την βοήθεια σας να είναι το επιθυμητό, δηλαδή η εισαγωγή στο πρότυπο πειραματικό σχολείο.

  Λίντα Γαντζία-Ζολώτα

  Το μεράκι στην εκπαίδευση είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον φροντιστηριακό όμιλο Αρειμάνιο, So easy. Τα παιδιά και οι γονείς νιώθουν σαν στο σπίτι τους αφού όλο το προσωπικό εμπνέει εμπιστοσύνη και αποπνέει σιγουριά: έμπειροι καθηγητές, ενήμερη γραμματεία, υπεύθυνη διεύθυνση. Κοντά στα παιδιά με αγάπη, αμέριστο ενδιαφέρον για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Ήθος, συνέπεια, αποτελεσματικότητα. Σπάνια χαρίσματα που συγκεντρώνει το φροντιστήριο της γειτονιάς μας, το φροντιστήριο της καρδιάς μας! Όσοι μοιράζεστε τις ίδιες αξίες με μένα, σας συμβουλεύω να τα εμπιστευτείτε. Τα παιδιά μας αξίζουν το καλύτερο!!

  Σοφία Λαλιωτίτη

  Πρόκειται για ένα άρτιο φροντιστήριο με πολύ καλή οργάνωση σε επίπεδο διεύθυνσης, αλλά και με καθηγητές υψηλού επιπέδου. Αυτό που κατά τη γνώμη μου κάνει το «Αρειμάνιο» ξεχωριστό στην προετοιμασία των παιδιών για τα Πρότυπα Γυμνάσια, είναι το σύστημα εκπαίδευσης που ακολουθεί. Σύμφωνα με το σύστημα αυτό οι μαθητές προετοιμάζονται κατάλληλα μέσα από συνεχείς προσομοιώσεις, ώστε να αντέξουν την πίεση των εξετάσεων, η οποία είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε παιδιά που διαθέτουν είτε ελάχιστη, είτε καθόλου τέτοια εμπειρία. Μαθαίνουν να λειτουργούν υπό πίεση, καθώς επίσης μαθαίνουν να αξιολογούν την απόδοση τους, αναγνωρίζοντας τα δυνατά, αλλά κυρίως τα αδύνατα σημεία τους. Μαθαίνουν να καταγράφουν τα λάθη τους, να τα διορθώνουν και να συνεχίζουν.Το «Αρειμάνιο» στον Πειραιά ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μας καθώς, όπως διαπίστωσα ως γονιός, διαθέτει ένα εξελιγμένο και πρωτοποριακό εκπαιδευτικό σύστημα.

  Πρόκειται για μια άριστη στρατηγική καθώς τα μέσα από αυτή την διαδικασία όχι μόνο καλύπτουν τα κενά τους, αλλά γίνονται πιο ώριμοι και πιο υπεύθυνοι μαθητές. Για τους λόγους αυτούς προτείνω ανεπιφύλακτα το «Αρειμάνιο» σε όσους γονείς θέλουν ποιότητα στην εκπαίδευση των παιδιών τους.


 • Μαθήματα

  Δες στον παρακάτω πίνακα τα μαθήματα και τις ώρες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των μαθητών μας.

  Υποψήφιοι Α’ Γυμνασίου

  Μαθήματα

  • Κατανόηση κειμένων Ελληνικής Γλώσσας
  • Μαθηματικά

  Οδηγίες για τους Υποψηφίους

  Κατάσταση Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων