Γυμνάσιο


Ενισχυτικά Τμήματα για Μαθητές Γυμνασίου

   Στο Αρειμάνιο θα βρείτε ολιγομελή ενισχυτικά τμήματα για όλα τα μαθήματα του Γυμνασίου, τα οποία  θα ενδυναμώσουν το παιδί σας σε όποιο μάθημα το χρειάζεται. Ο μαθητής με τη σωστή καθοδήγηση και τη συστηματική επαφή με το γνωστικό αντικείμενο στο οποίο αισθάνεται ανασφαλής, κατορθώνει να καλύψει εύκολα και γρήγορα τα κενά του, μαθαίνει  να οργανώνει την ύλη του και αισθάνεται πλέον αυτοπεποίθηση, αποβάλλοντας τη φοβία για το μάθημα που τον δυσκόλευε.            

  Τα τμήματά μας απευθύνονται, σαφέστατα, και στους μαθητές οι οποίοι έχουν εντοπίσει ήδη την κλίση τους και στέκονται δίπλα του για την καλλιεργήσουν αλλά και να την τελειοποιήσουν , οδηγώντας τον μεθοδικά προς την αριστεία!       

   Αρκεί η κατανόηση και το πρόγραμμα ώστε να αποκτήσει άνεση σε ένα μάθημα ο μαθητής. Στο Αρειμάνιο θα βρει και τα δύο. Δίπλα στους έμπειρους καθηγητές μας, θα κατανοήσει τη φιλοσοφία κάθε μαθήματος ώστε να αφομοιώνει σε βάθος την ύλη και θα τοποθετήσει τις βάσεις για τις επόμενες τάξεις, αφού πρώτα καλύψει  τα κενά των προηγουμένων.               

Οι συχνές επαναλήψεις, το εκπαιδευτικό μας υλικό  , τα φύλλα εργασίας και τα διαγωνίσματα  θα  βοηθήσουν το παιδί σας ,να αξιολογεί συνεχώς τις γνώσεις  του ώστε να φτάσει στο βέλτιστο των δυνατοτήτων του και να επιτύχει τη μέγιστη δυνατή αφομοίωση.

 Το Φροντιστήριο αποτελεί την κύρια οδό υποστήριξης των παιδιών στη πορεία τους προς το Πανεπιστήμιο, γι’αυτό είναι σημαντικό να εντάσσονται όσο το δυνατόν νωρίτερα στη φιλοσοφία αυτή, ώστε να οδηγηθούν στην επιτυχημένη κατάκτηση των στόχων τους!

 

Τμήματα Μελέτης ή Ενισχυτικά Τμήματα;

   Μελέτες απέδειξαν ότι τα παιδιά ζουν μια πιο ποιοτική μαθησιακή διαδικασία μέσα στη τάξη . Αυτό συμβαίνει επειδή η τάξη γίνεται πηγή βιωματικών μαθησιακών εμπειριών .Στο Φροντιστήριό μας θα βρείτε Τμήματα Μελέτης  τα οποία έχουν ως στόχο την προετοιμασία για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας στο σχολείο, αλλά και Ενισχυτικά Τμήματα για τα μαθήματα στα οποία χρειάζεται ενδυνάμωση το παιδί σας, είτε επειδή τον δυσκολεύουν, είτε επειδή θέλει να τελειοποιηθεί σε αυτά.

   Αρκετοί γονείς διχάζονται ως προς το ποια επιλογή θα ήταν ιδανικότερη για το παιδί τους. Είναι γεγονός πως δεν μαθαίνουν όλοι οι μαθητές με τον ίδιο τρόπο. Ο Υπεύθυνος Σπουδών του Αρειμανίου βρίσκεται δίπλα σας για να σας καθοδηγήσει προς την καταλληλότερη επιλογή για το παιδί σας ανάλογα με το μαθησιακό του προφίλ.

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2104113313